Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 3116 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)

 

INGREDIENTE

  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:




  • Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;




  • Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;




  • Toaca patrunjelul si mararul marunt;




  • Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;




  • Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;




  • Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;




  • Scoate file-urile din slow cooker Crock-Pot si spala vasul de aluminiu;




  • Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;





Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:51

Bun

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:24

mihaelar63 1

14.12.2015, 16:26

Imi place primul rand de la preparare : Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; ))) merge la favo. Totusi nu cred ca trebuie sa terorizam pestele cu 90 minute De preparare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L