Peste cu legume

de Georgiana78 in Peste, 26 Apr 2012 | 5125 vizualizari

 

Pentru ca ne-am saturat de atatea carnuri am zis sa papam si ceva mai usor, cum ar fi pestele.....! Este delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc trunchi de merluciu
  • 100 ml ulei
  • sare, piper
  • 1 punga legume congelate (amestec mexican)
  • 2 cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume:

- se portioneaza trunchiul de merluciu dezghetat, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in 2 linguri ulei pana se rumeneste frumos


- cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si cand s-au fiert se paseaza si se face un piure cu putin ulei si sare si se mai pune pe foc ca sa se abureasca putin


- legumele se pun la fiert in apa cu sare pt 10 min apoi se trag intr-o tigaie cu putin ulei sau unt si se calesc


Farfuria se asambleaza cu 2 buc peste, piure si 2-3 linguri legume!



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (33)

Georgiana78 1

27.04.2012, 19:38

Va multumesc pt aprecieri!

LadyCrs 1

15.07.2012, 21:04

Asa ceva nu as refuza niciodata! Simplu, bun si sanatos!

Georgiana78 1

15.07.2012, 21:36

Multumesc Lady...si eu iubesc pestele ....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08