Peste cu sos de mango si rodie

de ianculubita in Paste, 25 Mar 2013 | 3813 vizualizari

 

Acum,ca sa ma dau mai fitzoasa,am ales o reteta din cartea Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 4 buc de peste alb(eu am avut somn)
  • 2 fructe de mango
  • 2-3 linguri seminte de rodie
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingura coacaze confiate (eu am folosit merisoare)
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita ardei iute tocat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • condimente pentru peste
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de mango si rodie:

Punem intr-un bol mango curatat de coaja si taiat cubulete mic, semintele de rodie, ceapa verde taiata marunt, merisoarele taiate, usturoiul pisat, patrunjelul taiat marunt, ardeiul iute, amestecam bine, potrivim de gust cu sare, adaugam si zeama de lamaie tot dupa gust, punem totul intr-un borcan cu capac si lasam in frigider pana a doua zi.

Pestele condimentat, uns cu ulei si zeama de lamaie, il punem in tava pe hartie de copt si-l lasam la cuptor 10-15 minute.

Servim pe farfurie o frunza de salata verde in care am pus 1-2 linguri de sos de mango (din borcan) iar alaturi peste.

TIPS-URI

1

este foarte gustos dar pentru un aspect mai deosebit,sosul nu trebuie tinut asa mult la frigider, doar 30 minute sunt suficiente

2

eu daca sunt obsedata dupa aspectul din farfurie, nu am fost multumita de rezultat

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de mango si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap cu lamaie si rozmarin