Peşte cu sos de roşii

de silvi0ara in Peste, 11 Mar 2010 | 5469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g peşte-eu am folosit fileuri de cod
  • 400g suc de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 lingurite zeama delămâie
  • 1-2 foi de dafin
  • 2-3 lingurite zahar brut
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru peşte
  • ½ pahar cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte cu sos de roşii:

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa să clocotească se pune sucul de rosii şi foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba putin,se adauga zeama de lamiae si daca va place putin mai dulce se adauga si 2-3 lingurite de zahar.Eu am adaugat..

Intre timp pestele se condimenteaza cu condimente pentru peste si se pune pe gratar sa se faca bine pe ambele parti,apoi se adauga in sosul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

15.03.2010, 12:43

un deliciu...................

nadina73 1

15.03.2010, 16:21

eu ador pestele ,cred ca e grozav de bun,o pun la favorite

Lau 1

25.11.2011, 15:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Calcan pe pat de legume