Peste emperador la gratar

de anisoara in Peste, 24 Mai 2010 | 3668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de peste EMPERADOR (ALB)
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • lamaie
  • marar uscat
  • sare
  • frunze de salata
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste emperador la gratar:



Se incalzeste tigaia - gratar. Se prajesc in ulei de masline 2 catei de usturoi pana se rumenesc, si se arunca cateii de usturoi.. Se prajesc feliile de peste in uleiul bine incins, pe o parte si alta, timp de 4-5 minute.



Pestele se serveste la masa condimentat cu sare si marar uscat,alaturi de o salata din frunze , rosii si lamaie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste emperador la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anisoara 1

28.05.2010, 15:08

Va multumesc la toate fetele

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:28

Am pus si eu 5 furculite,arata tulburator de apetisant,mmmmm,iti vine sa-l mananci din ochi.Felicitari.

anisoara 1

30.05.2010, 14:24

Multumesc pt furculite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu sos tomat