Peste in vin cu sos de usturoi

de AnyCostescu in Peste, 21 Sep 2012 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste( a meu a avut 1300 g)
  • 2 lg ulei
  • 200 ml vin
  • condimente
  • pt sos de usturoi : 5 catei usturoi, 1 lingura ulei, un varf de cutit sare, 2 lg smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in vin cu sos de usturoi:

Pestele se spala si se curata de solzi si intestine. Se portioneaza, se da prin condimente si se lasa 10 minute. Se pune la prajit pana se rumeneste pe ambele parti, apoi se adauga putin vin pana se evapora si tot adaugam vinul putin cate putin pana se termina si pestele e facut bineinteles. Cand e gata se scoate pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa acoperit 5 minute.


Usturoiul se curata si se da prin aparatul de maruntit. Se pune lngura de ulei si se amesteca, se pune sare si smantana si se serveste cu peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in vin cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

22.09.2012, 16:55

iri_iri 1

22.09.2012, 21:11

unde-i peste vin si eu

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:33

vin si eu mai tarziu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav a la Venitienne