Peste la cuptor

de anisoara in Peste, 9 Feb 2010 | 17070 vizualizari

 

Pestele la cuptor este o mincare foarte usoara si rapida de preparat si in acelasi timp foarte sanatoasa .Va recomand aceasta reteta pentru o cina de seara , asortata cu o salata din legume proaspete, sau o garnitura preparata din orez cu legume si verdeata.

 

INGREDIENTE

  •  600 gr de peste proaspat
  • 4 catei de usturoi  
  •  2 linguri de ulei de masline  
  •  o lingurita de marar uscat  
  •  o lingurita de patrunjel uscat  
  •  sare  
  •  folie de aluminiu  
  •  jumatate  lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

1. Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C.


2. Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curata cateii de usturoi si se taie feliute.


3. Se inveleste tava cu hirtie de aluminiu si se toarna ulei de masline.


4. Se aranjeaza pestele in tava, se presara cu marar si patrunjel uscat. Se adauga usturoiul feliute si se coace in cuptor 20 minute.


Pestele la cuptor se serveste la masa cu orez preparat cu legume si verdeata.

 

TIPS-URI

1

peste la cuptor - o reteta sanatoasa,simpla, perfecta pentru cina

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:53

PapaBun 1

10.02.2010, 02:33

Dar ce peste este, asta ma intereseaza.

anisoara 1

10.02.2010, 13:31

Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor