Peste la cuptor

de anisoara in Peste, 9 Feb 2010 | 26650 vizualizari

 

Pestele la cuptor este o mincare foarte usoara si rapida de preparat si in acelasi timp foarte sanatoasa .Va recomand aceasta reteta pentru o cina de seara , asortata cu o salata din legume proaspete, sau o garnitura preparata din orez cu legume si verdeata.

 

INGREDIENTE

  •  600 gr de peste proaspat
  • 4 catei de usturoi  
  •  2 linguri de ulei de masline  
  •  o lingurita de marar uscat  
  •  o lingurita de patrunjel uscat  
  •  sare  
  •  folie de aluminiu  
  •  jumatate  lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

1.  Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C.

2.  Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curata cateii de usturoi si se taie feliute.

3. Se inveleste tava cu hirtie de aluminiu si se toarna ulei de masline.

4. Se aranjeaza  pestele in tava, se presara cu marar si patrunjel uscat. Se adauga usturoiul  feliute si se coace in cuptor  20 minute.

Pestele la cuptor se serveste la masa cu orez preparat cu legume si verdeata.

TIPS-URI

1

peste la cuptor - o reteta sanatoasa,simpla, perfecta pentru cina

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:53

PapaBun 1

10.02.2010, 02:33

Dar ce peste este, asta ma intereseaza.

anisoara 1

10.02.2010, 13:31

Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platica in sos de rosii