Peste la cuptor cu smantana si cascaval

de Anett in Pangasius, 30 Apr 2014 | 3758 vizualizari

 

Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 900 gr file pangasius
  • 2 ou
  • 250 gr smantana
  • pesmet
  • 10 gr cascaval
  • piper
  • sare
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu smantana si cascaval:

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute.


Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana, razuim cascavalul si adaugam sare, piper si tarhon dupa gust.


Intr-o tava unsa cu unt asezam jumatate din peste apoi jumatate din sos, peste care urmeaza ce a mai ramas din peste. La sfarsit turnam sosul si presaram cu pesmet. Punem la cuptor bine incins la aprox. 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:18

Pushaa 1

22.05.2014, 13:07

mihaelar63 1

10.06.2014, 15:29

Chiar ca-mi place . Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor