Peste la cuptor cu smantana si cascaval

de Anett in Pangasius, 30 Apr 2014 | 4543 vizualizari

 

Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 900 gr file pangasius
  • 2 ou
  • 250 gr smantana
  • pesmet
  • 10 gr cascaval
  • piper
  • sare
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu smantana si cascaval:

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute.


Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana, razuim cascavalul si adaugam sare, piper si tarhon dupa gust.


Intr-o tava unsa cu unt asezam jumatate din peste apoi jumatate din sos, peste care urmeaza ce a mai ramas din peste. La sfarsit turnam sosul si presaram cu pesmet. Punem la cuptor bine incins la aprox. 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:18

Pushaa 1

22.05.2014, 13:07

mihaelar63 1

10.06.2014, 15:29

Chiar ca-mi place . Super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor