Peste Novac in sos de legume

de AnyCostescu in Peste, 6 Mai 2014 | 3607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe albe
  • 500 g peste Novac
  • 1 conserva pasta de rosii
  • 1 cana apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste Novac in sos de legume:

Legumele se curata si se taie dupa placul fiecaruia. Eu am taiat morcovul batoane, dovlecelul felii, ardeiul gras julien, iar ceapa cuburi.


Se calesc toate legumele la foc mic in putin ulei pana se inmoaie. In acest timp taiem pestele cuburi mai mari si il prajim cate 2 minute pe fiecare parte. Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugam sosul de rosii, apa, usturoi pisat si asezonam cu sare si piper.


Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam pestele si lasam inca 10 minute la foc potrivit sa fiarba.


Se serveste cu mamaliga.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Novac in sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

07.05.2014, 12:53

laura_n 1

07.05.2014, 13:02

bestial! fix pe gustul meu!

AnyCostescu 1

07.05.2014, 14:05

laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cald American

ieri la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

ieri la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Peste in sos de rosii cu mamaliguta