Peste Novac in sos de legume

de AnyCostescu in Peste, 6 Mai 2014 | 2356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe albe
  • 500 g peste Novac
  • 1 conserva pasta de rosii
  • 1 cana apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste Novac in sos de legume:

Legumele se curata si se taie dupa placul fiecaruia . Eu am taiat morcovul batoane, dovlecelul felii, ardeiul gras julien iar ceapa cuburi.


Se calesc toate legumele(la foc mic) in putin ulei pana se inmoaie.


In acest timp taiem pestele cuburi mai mari si il prajim cate 2 minute pe fiecare parte.


Dupa ce legumele s-au inmuiat adaugam sosul de rosii, apa, usturoi pisat si asezonam cu sare si piper.


Lasam sa fiarba circa 5 minute , apoi adaugam pestele si lasam inca 10 minute la foc potrivit sa fiarba.


Se serveste cu mamaliga ,


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Novac in sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

07.05.2014, 12:53

laura_n 1

07.05.2014, 13:02

bestial! fix pe gustul meu!

AnyCostescu 1

07.05.2014, 14:05

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caras la cuptor in sos de vin