Peste pane

de anisoara in Peste, 12 Iun 2010 | 12292 vizualizari

 

INGREDIENTE

     
       

  •         500 gr de file de peste fara oase
  •         2oua
  •         3 linguri de faina
  •         3 linguri de ulei de masline
  •         sare



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se dezgheata si se pune pe un servetel de bucatarie pentru ca sa-i absoarba tot lichidul. Se taie in portiuni mai mici . Tigaia se incalzeste cu ulei si se adauga un catel de usturoi , se caleste apoi se inlatura. Aparte se bat cu furculita ( nu cu mixerul) cu putina sare, ouale. In alt platou se toarna faina. Fiecare bucatica de file se tavaleste prin faina pe o parte si alta , pe urma prin oul batut si se prajeste in uleiul incins timp de 4-5 minute pe o parte si alta. Cand se prajeste pestele , temperatura aragazului se scade la mijlociu. Ultimul minut se mareste temperatura la maxim si se intoarce cand pe o parte cand pe alta pestele ca sa obtinem o pojgita crocanta. Va rezulta un peste foarte gustos, crocant si in mijloc cu o carnita alba suculenta.



Urmariti pozele .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Laly 1

17.06.2010, 20:30

Peste,peste vin si eu la masa.

anisoara 1

18.06.2010, 23:56

mena29 1

19.06.2010, 00:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR