Peste pane

de anisoara in Peste, 12 Iun 2010 | 11589 vizualizari

 

INGREDIENTE

     
       

  •         500 gr de file de peste fara oase
  •         2oua
  •         3 linguri de faina
  •         3 linguri de ulei de masline
  •         sare



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se dezgheata si se pune pe un servetel de bucatarie pentru ca sa-i absoarba tot lichidul. Se taie in portiuni mai mici . Tigaia se incalzeste cu ulei si se adauga un catel de usturoi , se caleste apoi se inlatura. Aparte se bat cu furculita ( nu cu mixerul) cu putina sare, ouale. In alt platou se toarna faina. Fiecare bucatica de file se tavaleste prin faina pe o parte si alta , pe urma prin oul batut si se prajeste in uleiul incins timp de 4-5 minute pe o parte si alta. Cand se prajeste pestele , temperatura aragazului se scade la mijlociu. Ultimul minut se mareste temperatura la maxim si se intoarce cand pe o parte cand pe alta pestele ca sa obtinem o pojgita crocanta. Va rezulta un peste foarte gustos, crocant si in mijloc cu o carnita alba suculenta.



Urmariti pozele .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

17.06.2010, 20:30

Peste,peste vin si eu la masa.

anisoara 1

18.06.2010, 23:56

mena29 1

19.06.2010, 00:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!