Peste pe pat de legume

de La Ancuta in Peste, 29 Sep 2011 | 8113 vizualizari

 

De ce pe pat? Cred ca era obosit saracul :)). Dar nu face nimic, noi ne-am bucurat si l-am lasat sa se odihneasca :). Nici nu stiu cum sa va spun cat de bun a fost. Ce sa mai lungesc vorba, a fost delicios. Merita sa-l incercati si voi (fiecare la el acasa, pentru ca nu mai am) :D. Eu am folosit file de pangasius. A fost singurul peste pe care l-am gasit. Voi insa puteti folosi pestele preferat.

 

INGREDIENTE

  • 4 file de pangasius
  • 8 cartofi
  • 4 morcovi
  • 10-15 rosii cherry
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1/2 pahar vin
  • 1/2 pahar apa
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pe pat de legume:

Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie. Taiem fileurile pe jumatate apoi condimentam cu sare si piper si le dam la frigider pana ne ocupam de legume.

Curatam cartofii si ii taiem cuburi iar morcovii curatati ii taiem rondele mai groase. Rosiile le taiem pe jumatate.

Punem legumele intr-o tava termorezistenta si stropim cu 3 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare, piper, cimbru si rozmarin si amestecam bine. Stropim legumele cu jumatate din sucul de lamaie.

Asezam bucatile de peste peste legume si stropim cu zeama de lamaie ramasa. Adaugam vinul si apa si acoperim.

Dam tava la cuptor, la foc potrivit 30-40 de minute. Descoperim si mai lasam la cuptor pana se rumeneste usor pestele.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

04.10.2011, 21:58

multumesc

kamy 1

04.10.2011, 22:18

pangasiul imi place ,legumele le las si-mi fac un piure de cartofi

La Ancuta 1

04.10.2011, 22:46

Kamy, nu se poate: pestele si legumele sunt la pachet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulou de peste