Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu va era dor de un peste prajit???dar nu orice peste;eu cred ca da;mai ales cand e vorba de somn;am gasit la un pescar somotel,adica pui de somn,sau moaca,asa spun pescarii si cum noi mancam peste din orice pozitie,am fost in stare sa-i cumpar toata geanta dar nu am luat decat10kg(nu sunt intreaga la minte nu-i asa???)
Acest peste se curata pe la urechi;se apuca branhiile cu un cutit cu varful rotund si nu prea ascutit,si o data trase,ies si intestinele;
deci curatat,spalat,dat cu putina sare si lasat 1h,timp in care se pregateste mujdeiul;
curatat usturoi,pisat bine,frecat cu ulei apoi adaugat rosiile oparite si date pe razatoarea mica;
pestele,dat prin faina,se pune la prajit in mult ule incins si se scoate pe prosoape de hartie;
se serveste alaturi de mamaliguta si cu mujdei.
Va invit la masa!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult