Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prin acesta metoda pestele prajit este foarte gustos si foarte suculent, nu-si pierde vitaminele sale.
Prin aceasta metoda se poate praji peste de orice tip,care a fost inghetat, sau in stare proaspata.
Mai intii de toate pestele se curata de toate maruntaiele si solzi., se spala bine, se usuca , se sareaza si se presara cu condimente pentru peste. Se lasa pentru 30 minute sa se marineze. Se taie in bucati mari.Fiecare bucata se tavaleste prin faina , pe urma in lezionul preparat se inmoaie prin toate partile si se prajeste
in tigaia ( preincalzita bine ) la un foc mai mijlociu pe o parte si alta.
Prepararea lezionului:
Intr-un vas se amesteca cu o furculita - ouale cu 2 linguri de faina si 2 linguri de lapte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult