Peste prajit in blana

de anisoara in Peste, 28 Mai 2010 | 3478 vizualizari

 

Prin acesta metoda pestele prajit este foarte gustos si foarte suculent, nu-si pierde vitaminele sale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de lapte
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • condimente pt peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit in blana:

Prin aceasta metoda se poate praji peste de orice tip,care a fost inghetat, sau in stare proaspata.

Mai intii de toate pestele se curata de toate maruntaiele si solzi., se spala bine, se usuca , se sareaza si se presara cu condimente pentru peste. Se lasa pentru 30 minute sa se marineze. Se taie in bucati mari.Fiecare bucata se tavaleste prin faina , pe urma in lezionul preparat se inmoaie prin toate partile si se prajeste
in tigaia ( preincalzita bine ) la un foc mai mijlociu pe o parte si alta.

Prepararea lezionului:

Intr-un vas se amesteca cu o furculita - ouale cu 2 linguri de faina si 2 linguri de lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit in blana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Teo 1

30.05.2010, 23:12

Anisoara , uite cum ma tin dupa tine, imi surade ideea cu ''lezionul'' !

anisoara 1

31.05.2010, 00:19

TEO , spune-mi ce ideie ti-a trasnit prin cap unde vei folosi lezionul ? spune-mi incet- este doar e un secret

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:07

Excelent!..........5 furcu..............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste in aluat