Peste prajit in blana

de anisoara in Peste, 28 Mai 2010 | 5265 vizualizari

 

Prin acesta metoda pestele prajit este foarte gustos si foarte suculent, nu-si pierde vitaminele sale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de lapte
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • condimente pt peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit in blana:

Prin aceasta metoda se poate praji peste de orice tip,care a fost inghetat, sau in stare proaspata.

Mai intii de toate pestele se curata de toate maruntaiele si solzi., se spala bine, se usuca , se sareaza si se presara cu condimente pentru peste. Se lasa pentru 30 minute sa se marineze. Se taie in bucati mari.Fiecare bucata se tavaleste prin faina , pe urma in lezionul preparat se inmoaie prin toate partile si se prajeste
in tigaia ( preincalzita bine ) la un foc mai mijlociu pe o parte si alta.

Prepararea lezionului:

Intr-un vas se amesteca cu o furculita - ouale cu 2 linguri de faina si 2 linguri de lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit in blana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Teo 1

30.05.2010, 23:12

Anisoara , uite cum ma tin dupa tine, imi surade ideea cu ''lezionul'' !

anisoara 1

31.05.2010, 00:19

TEO , spune-mi ce ideie ti-a trasnit prin cap unde vei folosi lezionul ? spune-mi incet- este doar e un secret

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 11:07

Excelent!..........5 furcu..............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliga