Peste rece cu glazura de portocale

de Toamna07 in Peste, 25 Iun 2013 | 1836 vizualizari

 

Va invit la masa!
Incercati un alt fel de a servi pestele!

 

INGREDIENTE

  • 800 g peste (merluciu,cod sau pestele folosit de mine - nototenia care este un salau de Antarctica)
  • 5 portocale
  • 100 g faina
  • 1 lingura rasa amidon
  • sare,piper negru boabe,chilli uscat
  • 2-3 foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rece cu glazura de portocale:

Stoarcem portocalele si pastram zeama. Curatam bine pestele si il taiem in bucati mari.Tavalim bucatile de peste prin faina,le scuturam si le prajim in ulei de floarea-soarelui incins. Le scoatem pe hartie absorbanta,apoi le transferam intr-o tava sa se raceasca.


Intre timp ,punem la fiert zeama de portocale aromatizata cu boabe de piper,foile de dafin si chilli uscat.


Adaugam amidonul desfacut in putina apa si lasam totul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase,amestecam bine. Turnam sosul obtinut peste pestele rece. Potrivim gustul de sare si lasam pestele sa se marineze cel putin 3 ore.


Servim preparatul rece,decorat cu felii de portocale si,dupa gust ,cu o garnitura de fasole verde.



Este pur si simplu...reconfortant,lipicios,gustos si minunat de aromat !:)



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rece cu glazura de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

camelia75 1

25.06.2013, 21:41

- Andreea - 1

25.06.2013, 22:18

Rocsi 1

25.06.2013, 23:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de portocale