Piept de curcan cu piure

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 5971 vizualizari

 

e grozav de bun si o mancare foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan (2 felii foarte mari)
  • sare piper
  • sos de soia 4 linguri
  • cartofi 1kg
  • unt 100g
  • lapte 100 ml-+1 cana pt carne
  • smantana 4 linguri
  • rosi chery
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu piure:

Se curata cartofii si  se pun la fiert cu sare .Cand sant fierti se amesteca bine sa se zdrobeasca apoi se pune untul ,apoi laptele fierbinte si smantana si se mixeaza foarte bine.

Pieptul de curcan se taie in felii si se lasa intr-un vas cu lapte doua ore si se pune la rece(carnea este mai frageda si mai buna)

Se scoate pieptul de curcan din lapte se condimenteaza bine cu sare si piper apoi se pune pe gratar si se stropeste cu sos de soia,se prajeste pe ambele parti si se serveste cu piure de cartofi ,orez sau  alta garnitura si cu o salata , merge grozav de bine

Se decoreaza dupa bunul plac cu rosii chery ,patrunjel................

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu piept de curcan