Piept de curcan cu piure

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 2814 vizualizari

 

e grozav de bun si o mancare foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan (2 felii foarte mari)
  • sare piper
  • sos de soia 4 linguri
  • cartofi 1kg
  • unt 100g
  • lapte 100 ml-+1 cana pt carne
  • smantana 4 linguri
  • rosi chery
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu piure:

Se curata cartofii si se pun la fiert cu sare .Cand sant fierti se amesteca bine sa se zdrobeasca apoi se pune untul ,apoi laptele fierbinte si smantana si se mixeaza foarte bine.


Pieptul de curcan se taie in felii si se lasa intr-un vas cu lapte doua ore si se pune la rece(carnea este mai frageda si mai buna)


Se scoate pieptul de curcan din lapte se condimenteaza bine cu sare si piper apoi se pune pe gratar si se stropeste cu sos de soia,se prajeste pe ambele parti si se serveste cu piure de cartofi ,orez sau alta garnitura si cu o salata , merge grozav de bine


Se decoreaza dupa bunul plac cu rosii chery ,patrunjel................

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mariac 1

08.06.2010, 22:09

nadina73 1

11.06.2010, 00:10

mena multumesc mult si la schim o portie generoasa

nadina73 1

11.06.2010, 00:10

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Tort" de curcan la cuptor