Piept de curcan la cuptor cu legume

de mihasara in Curcan, 15 Ian 2016 | 7246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2piept de curcan dezosat
  • 1 ardei gras rosu
  • 4-5 morcovi subtiri
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 250 ml apa
  • boia dulce
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor cu legume:

  1. Carnea de curcan eu o marinez  cu o zi inainte de a o baga in cuptor.
  2. Amestec piperul cu cimbrul, boiaua, cu fulgii de chilli si cu 1 lingura de ulei de masline.
  3. Cu acest amestec ungem foarte bine pieptul de curcan, il punem intr-o punga si il dam la rece pana a doua zi.
  4. Incalzim cuptorul la 180-190 de grade, maxim.
  5. Aseazam intr-o tava unsa cu ulei de masline, pipetul de curcan cu pielea in sus.
  6. Aranjam de jur imprejurul lui legumele taiate nu foarte mari.
  7. Le condimentam dupa gust si turnam 250 de ml de apa in tava.
  8. Eu las carnea in cuptor  pana imi intra furculita in ea.
  9. Scoatem tava, o acoperim cu folie de aluminicu si o lasam 10 minute.
  10. Dupa cele 10 minute, scoatem pieptul pe un fund de lemn si il feliem.
  11. Servim cu garnitura de legume din tava si cu o salata la alegere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan in stil asiatic