Piept de curcan la cuptor cu legume

de mihasara in Curcan, 15 Ian 2016 | 1539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2piept de curcan dezosat
  • 1 ardei gras rosu
  • 4-5 morcovi subtiri
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 250 ml apa
  • boia dulce
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor cu legume:


  1. Carnea de curcan eu o marinez cu o zi inainte de a o baga in cuptor.

  2. Amestec piperul cu cimbrul, boiaua, cu fulgii de chilli si cu 1 lingura de ulei de masline.

  3. Cu acest amestec ungem foarte bine pieptul de curcan, il punem intr-o punga si il dam la rece pana a doua zi.

  4. Incalzim cuptorul la 180-190 de grade, maxim.

  5. Aseazam intr-o tava unsa cu ulei de masline, pipetul de curcan cu pielea in sus.

  6. Aranjam de jur imprejurul lui legumele taiate nu foarte mari.

  7. Le condimentam dupa gust si turnam 250 de ml de apa in tava.

  8. Eu las carnea in cuptor pana imi intra furculita in ea.

  9. Scoatem tava, o acoperim cu folie de aluminicu si o lasam 10 minute.

  10. Dupa cele 10 minute, scoatem pieptul pe un fund de lemn si il feliem.

  11. Servim cu garnitura de legume din tava si cu o salata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

15.01.2016, 15:52

arata delicios

Gherca Daniela 1

15.01.2016, 16:50

bun, bun!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:15

Arata minunat!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut