Piept de curcan la gratar

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 8734 vizualizari

 

Marinat in vin cu mamaliguta si crema de usturoi...o nebunie...

 

INGREDIENTE

  • Marinata:
  • Un paharut de vin( 150 ml)
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei masline
  • piper
  • Crema de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita si jumatate de zeama de lamaie
  • o lingurita de zahar
  • 300 gr iaurt, pentru cine doreste mai dietetic ( sau smantana, pentru cine mananca normal)
  • sare o lingurita
  • 6 felii de piept de curcan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar:

Lasati pieptul de curcan in marinata cel putin 30 de minute.


Puneti-l apoi pe gratarul incins.


Serviti-l cu mamaliguta si crema de usturoi:


Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se pune sarea, se freaca un min impreuna cu usturoiul, apoi se amesteca putin cate putin cu uleiul si cu lamaia, alternand ca la maioneza. Adaugam si zaharul.



Dupa cinci minute ne oprim si incorporam iaurtul sau smantana. Il servim cum dorim



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

21.12.2010, 23:32

Ruxy ce-i aici? O bunatate

kamy 1

21.12.2010, 23:40

vreauuuuu si mamaliga 5f

RuxyRux 1

21.12.2010, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan cu parmezan