Piept de curcan la gratar cu cuscus

de Mirela_Tilvescu in Curcan, 11 Aug 2012 | 6326 vizualizari

 

De ceve timp incerc sa evit pe cat posibil mancarurile cu foarte multe grasimi pt ca am colesterolul cam mare pt. varsta mea asa ca incerc sa gatesc ceva usor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati pipt curcan file
  • zeama de lamaie
  • usturoi praf
  • 2oo g cuscus
  • 2 oua
  • 1/2 ardei rosu
  • ulei masline sau margarina pt gatit
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 graunte usturoi
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar cu cuscus:

Se condimenteaza piptul de curcan cu sare,piper,usturoi praf si zeama de lamaie si se pune pe gratarul incins 3 minute pe o parte si 3 pe cealalalta.


Se pregateste cuscusul conform instructiunilor de pe ambalaj si se da deoparte.Se face o omleta si se taie feliute.


Se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul tocat in grasimea preferata,apoi se adauga ardeiul tocat si se mai lasa 4 minute.Preparatului anterior se adauga cuscusul si ultima data oul si se mai lasa 2-3 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

laura_n 1

12.08.2012, 14:32

foarte bun

MotanLaOale 1

13.08.2012, 17:48

Sim0na 1

13.08.2012, 18:27

O bunatate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan pe varză