Piept de curcan parizian

de mihaelar63 in Curcan, 15 Iun 2011 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg piept curcan 
  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura hrean razuit
  • sare
  • piper

Pt pane :

  • 150 gr faina alba
  • 2 oua
  • lapte
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan parizian:

 Spalati pieptul de  curca , il  taiati felii foarte subtiri.

Amestecati iaurtul cu mustar, ulei masline, hrean , sare si piper .

Puneti  carnea de curcan  in aceasta compozitie si dati la rece cateva ore .

Din faina oua, lapte si sare dupa gust preparati o maia de consistenta unei smantani subtiri.

Dati feliile de carne prin faina alba , apoi prin maia si prajiti in ulei fierbinte .

Scoateti snitelele pe un servet absorbant de hartie .Sunt bune si calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Carnea de pasare macerata in iaurt devine incredibil de gustoasa si pufoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan parizian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

16.06.2011, 08:35

bun bun

mena29 1

16.06.2011, 11:18

Cand mai faci sper sa fiu pe faza ca pr frantzuzu asta l-am ratat

mihaelar63 1

16.06.2011, 11:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de legume la cuptor pe pat de quinoa

pe 09.12 la 09:46

Tocana cu pui

pe 08.12 la 17:05

Salam cu ciocolata, fistic si caise confiate

pe 08.12 la 10:58

Reteta de fursecuri de Craciun

pe 07.12 la 08:49

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Pune rețeta asta de ruladă de curcan pe lista pentru masa de Crăciun. Impresionează și prin aspect, și prin gust, și e mult mai simplă decât am crezut.
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Fursecuri de Crăciun
O rețetă simplă de fursecuri, care poate fi făcută și împreună cu copiii și se va transforma într-un mic joc de familie.
Fursecuri de Crăciun
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon