Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

de ionix in Pui, 17 Feb 2010 | 4081 vizualizari

 

un fel de mancare pentru cei care mananca foarte crocant :D:D
inspiratia mi-a dat-o Rivka, prin una din retetele ei :p

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gaina
  • faina
  • pesmet
  • condimente
  • 3 linguri cu sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găina în crustă crocantă la cuptor:

Pieptul se spala foarte bine, se transeaza si se condimenteaza.


Drept condimente am folosit un amestec din: o lingurita cu busuoic, o lingurita cu cimbru, un varf de lingurita cu praf de chilli si putina sare.


Peste carnea condimentata se toarna 3 linguri cu sos de soia.


Bolul in care avem carnea il acoperim cu o folie de plastic si-l dam la frigider pentru o ora.


Intre timp se pregateste un amestec din sare, apa si faina, intr-un bol.


Dupa aceea carnea se ia si se da prin amestecul de faina si apoi prin pesmet.


Se aseaza pe o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor la foc mic.


Eu le-am lasat 45 de minute, cat sa fie crocant deasupra si fraged inauntru.


Eu le-am servit alaturi de legume sote (aici e reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3639/legume-sote.html )


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carnea se transeaza astfel incat sa nu fie prea subtire

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găina în crustă crocantă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

18.02.2010, 06:45

Si tie gabi_d iti opreste o portie ,ca ionix e foarte generoasa

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 08:33

Super reteta,merita testata.Mmmm ce bune sunt.

ionix 1

18.02.2010, 09:06

asa-i Bunica, o sa-i dau si Gabrielei tot ce vrea... persoanelor dragi le dau tot ce vor, aproape

@Carmencitta... daca-ti place sa rontai pana ajungi la fragezeala incearca hehe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu