Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Desi de obicei incerc sa gatesc cat mai sanatos pentru familia mea,cateodata parca ce e mai putin sanatos,are o alta savoare,in acest context mi-a si venit ideea acestui piept de porc care desi nu are numai carne slaba a fost o mancare extrem de aromata pe care am mancat-o cu mare placere.
Bucatile de carne dupa ce le-am spalat bine si le-am uscat cu un prosop de hartie,l-am crestat frumos pe partea cu soricul,apoi l-am frecat bine cu sare grunjoasa,curry si ghimbir macinat si l-am lasat asa sa stea cam 2 ore.
Dupa ce am considerat ca pieptul de porc s-a patruns bine de condimente,l-am pus intr-o tigaie foarte bine incinsa,in care am pus doar un strop de ulei (avea el destula grasime de lasat si nu a fost nevoie de mai mult),si l-am prajit frumos pe toate partile pana a prins o crusta frumoasa si crocanta.
Legumele le-am taiat cuburi mari si le-am pus intr-o tava,am pus peste ele doar putina sare,am pus si pieptul de porc frumos colorat printre legume ,am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat-o pentru 1 ora la cuptor,unde carnea s-a patruns bine si legumele s-au inmuiat putin.
Un delicios pranz de duminica!
Pofta mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult