Piept de porc crocant la cuptor

de papabundetot in Porc, 17 Noi 2013 | 4143 vizualizari

 

Desi de obicei incerc sa gatesc cat mai sanatos pentru familia mea,cateodata parca ce e mai putin sanatos,are o alta savoare,in acest context mi-a si venit ideea acestui piept de porc care desi nu are numai carne slaba a fost o mancare extrem de aromata pe care am mancat-o cu mare placere.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 buc piept de porc
  • sare grunjoasa,
  • curry,
  • ghimbir macinat
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc crocant la cuptor:

Bucatile de carne dupa ce le-am spalat bine si le-am uscat cu un prosop de hartie,l-am crestat frumos pe partea cu soricul,apoi l-am frecat bine cu sare grunjoasa,curry si ghimbir macinat si l-am lasat asa sa stea cam 2 ore.


Dupa ce am considerat ca pieptul de porc s-a patruns bine de condimente,l-am pus intr-o tigaie foarte bine incinsa,in care am pus doar un strop de ulei (avea el destula grasime de lasat si nu a fost nevoie de mai mult),si l-am prajit frumos pe toate partile pana a prins o crusta frumoasa si crocanta.


Legumele le-am taiat cuburi mari si le-am pus intr-o tava,am pus peste ele doar putina sare,am pus si pieptul de porc frumos colorat printre legume ,am acoperit tava cu o folie de aluminiu si am dat-o pentru 1 ora la cuptor,unde carnea s-a patruns bine si legumele s-au inmuiat putin.


Un delicios pranz de duminica!


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc crocant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

papabundetot 1

18.11.2013, 09:33

diaconta 1

18.11.2013, 13:51

ce bine arata,parca-i prajitura

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 11:07

grozav piept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume