Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2015 | 12040 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata nu prea grasa de piept de porc
  • 1 legatura ceapa + usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia, cimbru, usturoi, sare, piper
  • 4 cartofi noi mai mari
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cartofi noi la cuptor:

Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate.

Se adauga boia, ulei, condimente, sare, piper, verdeata. Puneti deasupra feliile de carne si dati tava la cuptor pentru o ora.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca nu este destul de frageda carnea, puteti sa o stropiti cu 50 ml vin si mai dati vasul la cuptor pentru inca 10 minute la foc foarte mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

ieri la 14:57

Prajitura cu cirese semi amare

pe 24.05 la 21:50

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

pe 24.05 la 15:51

Mancare de  naut  cu spanac si curry in stil asiatic

de Ksenya 5

pe 24.05 la 11:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului