Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2010 | 8676 vizualizari

 

este o retata cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei  potriviti
  • 300 g piept de pui
  • 3 rosii mari coapte 
  • 200 g cascaval ras
  • sare
  • piper alb
  • 2 oua
  • 200 g smantana sau iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui:

Se curata dovleceii de coaja si taie pe lung feliute, se condimenteaza cu sare si piper dupa care se prajesc pe gratar pe ambele parti foarte putin cat sa se inmoaie.


Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza si el cu putina sare si piper si se prajeste pe gratar pe ambele parti.


La fel si rosiile se taie in feliute si se prajesc si ele pe gratar.


Se unge un vas de yana cu unt apoi se aseaza feliute de dovleac prajit una langa alta dupa care se pune cascaval ras ,bucatele din piept de pui prajit ,apoi iar cascaval ras si rosii prajite apoi cascaval ras si din nou dovlecel prajit.


Se bat ouale cu putina sare si se amesteca cu iaurtul(de obicei pun smantana dar am vrut sa evit de data aceasta smantana si am inlocuit cu iaurt)dupa care se toarna compozitia peste dovlecei in tava


Daca doriti se pot pune rosii chery si patrunjel verde


Se da tava la cuptor pentru 15-20 minute la 160 grade


Este super bun ,insa sotul a facut o reclamatie ca data viitoere sa toc pieptul de pui sa nu fie bucati mari de carne.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

10.08.2010, 14:32

aha mena deci pieptu de pui e preferatul tau acuma afla si mama gusturile tale

nadina73 1

10.08.2010, 14:33

Multumesc Mariana mult

madi_marin 1

10.08.2010, 14:49

am ratat asta? nu stiu cum de mi-a scapat....dar arata super....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui la tigaie