Omleta la cuptor pe pat de paine toast

de merisor in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2013 | 4567 vizualizari

 

Aseara am umblat la carnea de la garnita, iar cu ce a ramas de la cina am facut azi omleta pentru micul dejun. Mergea la fix si cu carnati de casa, dar la aceia inca nu am umblat.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast cu secara
  • 3 oua
  • felii de sunca presata
  • carne de porc de la garnita
  • 25 ml lapte
  • 2 lingurite mustar
  • felii de gpgosar murat
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor pe pat de paine toast:

Batem ouale cu putina sare, adaugam mustarul, laptele si mararul tocat .


Sunca presata o feliem.


Carnea de porc de la garnita la fel o feliem.


Gogosarul il taiem julien.


Ungem o forma detasabila cu putin ulei de masline si asezam feliile de paine astfel incat sa imbrace forma cat mai rotund.


Asezam peste ele sunca presata, carnea si gogosarul, apoi turnam ouale batute.


Dam la cuptor pentru 15-20 de minute la foc mediu si e gata omleta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor pe pat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

diaconta 1

20.01.2013, 12:26

ce idee buna

Satisfyyourcravings 1

20.01.2013, 12:39

O idee utilă!

Denissa 1

27.01.2013, 08:17

Ce faiiiiiiiiinnnnn! Imi place, place, place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu pui