Sarmalute in foi de varza

de Julie in Mancaruri cu carne, 10 Iul 2010 | 5539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg carne tocata de porc
  • 0.5 kg carne tocata de vita
  • 3 cepe potrivite, tocate
  • 1/2 cana cu orez
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • boia dulce, cimbru
  • sare, piper, boia iute- dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de varza:

Se amesteca toate ingredientele si se infasoara sarmalute in foile de varza acra. Se aseaza pe fundul unei oale un strat cu varza tocata si cateva bucati cu ceva afumatura, apoi se pun sarmalele. Intre randuri se pune cate o lingura cu bulion si se presara cimbru. Deasupra se mai pune inca un strat cu varza tocata, cateva boabe de piper si se acopera cu apa fiarta. Se fierb pe foc o ora si inca o ora la cuptor , sa se rumeneasca frumos.

Daca se fac din varza dulce se vor fierbe in bors.Varza dulce se taie pe jumatate si se tine cateva minute in apa clocotita cu sare, pana se inmoaie, apoi se desfac usor foile.

Cele mai bune sarmalute vor iesi cele fierte pe pirostrii.   :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu aripioare ca la mama acasa