Cartofi gratinati cu carnacior afumat

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2013 | 22603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi potriviti ca marime
  • 200 gr cascaval
  • 3 oua
  • 200 gr carnat afumat
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • pudra de usturoi
  • codite de ceapa verde
  • pesmet
  • un cub de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu carnacior afumat:

Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa rece. Carnaciorul feliat prajeste-l putin pe ambele parti. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari. Cand au fiert cartofii curata-i de coaja si feliaza-i.

Pregateste un vas termorezistent si unge-l cu unt. Presara pesmet apoi pune jumatate din cantitatea de cartofi feliati. Aseaza apoi carnaciorul  si jumatate din cantitatea de cascaval ras , aseaza apoi restul de cartofi si cascavalul ramas. Presara putina sare si piper.

Intr-un bol bate ouale cu o furculita, adauga smantana, sare si nucsoara si toarna amestecul deasupra cartofilor in vas.Presara coditele de ceapa verde tocate si putin usturoi.

Baga vasul in cuptorul preincalzit si lasa pana ce se rumeneste frumos intreg continutul.

Serveste cald, cu iaurt sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu carnacior afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

CookieMonster 1

17.05.2013, 10:42

Delicios!!! Ce as papa si eu olecuta toate ca toate dar lingura este superba

epurasha2bb 1

22.05.2013, 18:22

balesc ! cum arata de bine !!!

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 14:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei
  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Placinta a la Vasi