Ardei umpluti cu ciuperci

de ela in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2010 | 6247 vizualizari

 

orice ASEMANARE cu reteta lui TAVI nu este intamplatoare....Tavi stie de ce e ASEMANATOARE:))

 

INGREDIENTE

  • 7ardei grasi de orice fel
  • 2conserve de ciuperci
  • 2conserve mici pulpa de rosii
  • 1/2l suc de rosii
  • 1ceapa
  • 1pumn patrunjel tocat
  • 1pumn marar tocat
  • sare,piper
  • 150gr orez
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

Se spala ardeii,se taie cotorul si cu o lingurita se scobeste interiorul de seminte,se spala inauntru si se pun la scurs cu partea taiata in jos.

Ciupercile se taie marunt,la fel si ceapa si se pun  intr-o tigaie cu putina apa si se amesteca continuu 10minute sa nu se prinda.Se adauga orezul,se completeaza cu putina apa si se mai lasa pe foc inca 10minute,amestecand si completand cu apa daca este prea uscata compozitia.La sfarsit trebuie sa nu lase nimic zeama.Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se adauga jumatate din mararul si patrunjelul tocat.Se ia de pe foc si se lasa cateva minute sa se racoreasca apoi cu o lingurita se umplu ardeii cu compozitia.La sfarsit se pun cotoarele taiate deasupra gaurilor.

Intr-un vas termorezistent se pun ardeii,peste ei turnandu-se pulpa de rosii amestecata cu sucul de rosii.Se acopera si se da la cuptor 60minute.Daca este cazul,se intorc.Se da jos capacul si se mai lasa 30minute in cuptor.Se scoate si se presara restul de marar si patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (59)

Ina 1

13.06.2010, 20:16

Ah! cum am ratat eu reteta asta?

ela 1

13.06.2010, 20:56

Ina se mai intampla

gabryale 1

24.03.2011, 17:10

eu de obicei folosesc ciuperci proastpete,...e delicioasa reteta,cine nu a preparato nu stie ce a pierdut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne, ciuperci si dovlecel