Mancare de mazare cu kaizer

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2016 | 1409 vizualizari

 

O mancare satioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare conserva
  • 300 g de kaizer
  • 200 g de pulpa de rosii Cirio
  • 2-3 lg de vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu kaizer:

Kaizerul,ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Intr-o cratita punem ulei si calim pentru inceput kaizerul. Cand este facut adaugam ardeiul kapia pentru 2-3 minute si ceapa. Calim si ceapa pana devine traslucida. Stingem cu vinul si adaugam mazarea.


Adaugam apa cat sa treaca peste legume si kaizer,lasam sa fiarba la foc potrivit cateva minute si adaugam si pulpa de rosii. Codimentam si lasam sa fiarba pana bobul de mazare este moale. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata o curatam,o spalam si o punem la fiert.

2

Mazarea congelata nu are nevoie de fierbere.

3

Ca aroma putem folosi marar verde tocat,patrunjel,busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

miki_a 1

02.02.2016, 08:25

Immm, asa ceva nu am mai mancat demult! Si tare imi place cum arata la tine!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:45

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs