Mancare de mazare cu kaizer

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2016 | 9251 vizualizari

 

O mancare satioasa si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare conserva
  • 300 g de kaizer
  • 200 g de pulpa de rosii Cirio
  • 2-3 lg de vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu kaizer:

      Kaizerul,ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Intr-o cratita punem ulei si calim pentru inceput kaizerul. Cand este facut adaugam ardeiul kapia pentru 2-3 minute si ceapa. Calim si ceapa pana devine traslucida. Stingem cu vinul si adaugam mazarea.

     Adaugam apa cat sa treaca peste legume si kaizer,lasam sa fiarba la foc potrivit cateva minute si adaugam si pulpa de rosii. Codimentam si lasam sa fiarba pana bobul de mazare este moale. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata o curatam,o spalam si o punem la fiert.

2

Mazarea congelata nu are nevoie de fierbere.

3

Ca aroma putem folosi marar verde tocat,patrunjel,busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Zamfira 1

02.02.2016, 11:45

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

StanVasile 1

13.01.2019, 18:25

O reteta foarte simpla si foarte buna...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole boabe cu carnati prajiti