Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat

de ionix in Porc, 17 Sep 2009 | 2959 vizualizari

 

e o mancarica un pic mai grea dar buna rau... mie una-mi place...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc mai slab
  • o ceapa mare
  • 5-6 catei mari de usturoi 
  • 1 ardei verde de marime medie
  • o cana orez
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • tarhon, busuioc, chili, sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat:

Carnea de porc se spala bine, se taie felii, se condimenteaza cu chili si sare si se aseaza intr-o tigaie fara maner sau oala (nu prea inalta). Peste carne se pune ceapa taiata julien, ardeiul taiat la fel si usturoiul feliute.


Atentie, a nu se adauga niciun strop de ulei deoarece va lasa carnea destula grasime. Se pregateste o oala cu apa suficient de mare cat se incapa tigaia in care ati pus carnea dar atentie sa nu cada in apa. Intre oala cu apa si cea in care ati pus carnea trebuie sa se formeze un etans bun astfel incat apa sa nu iasa din oala de sub tigaia cu carnita. Se lasa la cuptor pana cand se rumeneste carnea.



Pentru orez:


Se ia orezul se spala bine, se scurge de apa si se pun lingurele de ulei peste el. Se pune intr-o oala cu capac sa se inabuse un pic. Apoi se adauga 2 cani cu apa calduta si se acopera iar cu capacul. Daca orezul nu firbe indeajuns de bine cu aceasta cantitate de apa puteti sa mai adaugati apa dar sa fie neaparat fierbinte.


Se adauga sarea, tarhonul si busuiocul. Eu mai pun si cate un cub Knorr cu gust de gaina. :p


Se serveste drept garnitura la acest piept de porc sau la orice alta reteta pe baza de carne.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc in bain marin cu Orez Aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rivka 1

17.09.2009, 14:48

arata foarte bine

ionix 1

17.09.2009, 15:16

Multumesc mult de tot. Esti o dulcica.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Desert gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu garnitura de orez