Piept de porc la cuptor - Slow Cooked Pork

de RataciriCulinare in Porc, 15 Mar 2015 | 1941 vizualizari

 

Inspirat de vitrina celor de la Kaufland, am hotarat sa imi investesc timpul, aproximativ 5 ore, pentru un preparat ieftin si foarte savuros.
Pieptul de porc este o bucata de carne cu straturi de grasime si un strat de sorici.

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de porc (aproximativ 2kg),
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • Sos Barbeque
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor - Slow Cooked Pork:

Bucata de carne hasurata pe partea superioara, cea cu sorici, se condimenteaza cu sare grunjoasa, piper proaspat pacinat si cimbru uscat.


Incalzim cuptorul la 170 de grade si introducem bucata de carne pentru 90 de minute acoperita cu o folie din aluminiu, mai jos o fotografie cu porcul dupa cele 90 de minute.


Scoatem folia de aluminiu si il condimentam cu sosul BBQ la fiecare 90 de minute. In ultimile 30 de minute eu am bagat pe langa pieptul de porc si niste cartofi, toata savoarea a intrat in acei cartofi.


Pentru acest preparat am folosit tehnica de coacere indelungata la o temperatura joasa, asa numitul “slow cooking”.

 

TIPS-URI

1

Asadar am folosit Sosul BBQ facut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor - Slow Cooked Pork" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

15.03.2015, 19:41

geoline 1

15.03.2015, 23:32

tare bun

monik80 1

17.03.2015, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor langa varza calita cu bors