Tocanita de cartofi cu sunculita taraneasca

de mihaelar63 in Porc, 10 Dec 2013 | 1214 vizualizari

 

Clasic , da bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 500 gr sunculita taraneasca
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 1 tija telina
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia ardei
  • 1/2 lingurita ardei iute tocat
  • 1 lingura pasta rosii
  • sare
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu sunculita taraneasca:

Se curata si spala legumele .


Sunculita taiata feli se pune la calit in ulei .


Se adauga,ceapa , prazul si telina, cartofii taiati in cuburi .


Se pun condimentele, sarea, pasta de ardei +apa ,cat sa le acopere.


Tocanita este gata cand cartofii sunt fierti.


Serviti cu patrunjel verde si salata de castraveti .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

10.12.2013, 10:56

Rocsi 1

10.12.2013, 11:16

Mmmm vreau o portie!

Constelatialeu 1

10.12.2013, 13:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor