Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie

de La Ancuta in Porc, 29 Mar 2012 | 3880 vizualizari

 

O combinatie minunata de smantana cu salvie si carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc
  • 2 felii sunca
  • 2-3 linguri cascaval ras
  • 150 ml smantana dulce
  • 500 ml supa
  • salvie
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura amidon (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie:

Spalam carnea si o stergem cu un servet. Taiem fiecare muschiulet in jumatate iar apoi taiem pe fiecare bucata cate un buzunar. Condimentam cu sare si piper. In buzunar presaram putina salvie uscata apoi punem sunca taiata marunt si cascaval dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

Inchidem buzunarul cu scobitori.

Intr-o cratita incingem uleiul si prajim muschiuletii pe toate partile. Adaugam supa si lasam la fiert 20-30 de minute, la foc mic.

Scoatem apoi carnea pe o farfurie. Scoatem scobitorile si acoperim.

In cratita in care am fiert carnea adaugam smantana si salvie uscata. Daca sosul este prea subtire putem sa adaugam o lingura de amidon desfacut in putina apa. Lasam sa dea un clocot, potrivim gustul de sare si stingem focul.

Servim muschiuletul cu sos langa o garnitura de paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-0
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-1
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-2
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-3
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-4
Muschiulet de porc cu sos de smantana si salvie-5

COMENTARII (30)

La Ancuta

La Ancuta 1

17.05.2012, 12:16

si mie imi place cimbinatia

Bya Ralu

Bya Ralu 1

20.03.2013, 19:24

ce super aratafavo

La Ancuta

La Ancuta 1

20.03.2013, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!