Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

de luminitzaschiau in Porc, 28 Mar 2015 | 1947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc muschiulet de porc
  • 3 cartofi
  • 10 g piper verde
  • 10 ml coniac
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita
  • 150 ml smantana
  • 100 g salata rucola
  • 3 foi salata iceberg
  • 10 rosii cherry
  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 3 lg ulei masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar:

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.


Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o tigaie in care punem foarte putin ulei. Feliile de cartofi se prajesc pe rand fara sa se suprapuna in tigaie. Se scot pe hartie absorbanta.


Pentru sos punem boabele de piper verde in coniac si in 20 ml vin pe foc pana cand scade lichidul aproape de tot. Adaugam o lingurita de mustar si smantana si lasam sa fierba 3 min.


Salata se spala bine se taie potrivit , rosiile le taiem in 4 si castravete felii subtiri si facem dresing din 2 lg zeama de lamaie , 1 lingurita mustar si uleiul de masline. Adaugam dresingul numai inaite de servire.


Pentru a monta farfuria punem 2-5 felii de cartofi peste care punem 3 felii din muschiulet si peste turnam 2 linguri de sos. Salata dupa ce se amesteca bine cu dresingul se pune pe farfurie langa preparat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

29.03.2015, 19:31

Bya Ralu 1

30.03.2015, 16:57

ce bine arata

Panacris 1

02.04.2015, 08:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus