Piept de pui aromat

de Alinutza80 in Pui, 2 Iul 2013 | 7809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți piept de pui aprox.
  • 700 g
  • 2 căței de usturoi
  • 150 gr unt
  • 150 g pesmet
  • 150 gr faina
  • 2 oua
  • 3-4 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri tarhon uscat sau verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui aromat:

Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se unge cu unt o tava.


Restul de unt se amesteca cu usturoiul pisat, tarhonul tocat, partunjelul tocat, sare si piper.


Pieptul de pui se desface in doua si se umple cu amestecul de unt, apoi se prinde cu scobitori.


Într-o farfurie adâncă se pune pesmetul, in alta faina si in alta farfurie se bat ouale. Bucățile de carne se dau prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmet.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins si cand este bine incins se adauga bucati le de piep de pui si se rumenesc bine pe ambele parti.


Dupa ce s-au prajit se pun in tava unsa cu unt și se dă la cuptor pentru 20 minute.


Servim imediat cu garnitura preferată.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alinutza80 1

02.07.2013, 21:05

Rocsi 1

02.07.2013, 21:31

Super bunatate

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:52

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci