Piept de pui condimentat

de Bunica in Pui, 6 Iul 2014 | 760 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta ii multumesc bucatarasului nadea68!Multumesc mult,draga mea!>:D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 100 ml. lapte dulce
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)

  • chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui condimentat:

Pieptul de pui se spala,sterge cu un servetel absorbant si feliaza.


Fiecare felie se condimenteaza dupa dorinta.


Se ia o tigaie antiaderenta si pui uleiul la incins.


In uleiul incins se pun cateii de usturoi zdrobiti calindu-se usor.


Pune pieptul de pui lasandu-l la prajit cate 1 minut pe fiecare parte.


Cand au prins o culoare frumoasa ,adauga laptele si fierbe cel mult 5 minute(pana la evaporarea laptelui).


Se serveste cu salata dorita.Eu l-am servit cu salata de ardei copt.

 

TIPS-URI

1

Uleiul nu se lasa la incins pana la fumegare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui condimentat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 20:28

Delicios!

MOKUSKA 1

06.07.2014, 20:47

Ce bunătate

dantes 1

11.07.2014, 09:19

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare