Piept de pui cu ciuperci și măghiran

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Feb 2012 | 2621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui,
  • 3 linguri ulei,
  • 50 g unt,
  • 1 ceapă,
  • 250 g ciuperci,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1/4 linguriță sare,
  • 1/4 linguriță piper negru,
  • 100 g făină,
  • 50 g smântână lichidă.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci și măghiran:

Pieptul de pui se tranșează în felii. Dintr-un piept de pui obținem 4 felii. Se condimenează cu sare și piper. Fiecare felie de pui se tăvălește prin făină, după care se scutură să cadă excesul de făină. Se încălzește o tigaie mare la foc mediu și prăjim pieptul de pui în ulei încins pe ambele părți. Se gătește câte 5-6 minute pe fiecare parte până se rumenește.

Între timp tăiem ceapa vertical în felii subțiri și feliem ciupercile curățate și spălate bine înainte. Când puiul este gata se scoate pe un paltou și se păstrează la cald. În tigaie adăugăm untul și călim ceapa pentru 2-3 minute la foc mare amestecând constant. Când ceapa este gata adăugăm și ciupercile si amestecăm bine. Lăsăm pe foc pentru 5 minute după care adăugăm smântâna și măghiranul și amestecăm bine. Readucem puiul în tigaie, se acoperă și se lasă pe foc încă 3-4 minute.

Servim imediat. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci și măghiran" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci