Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de xana in Pui, 26 Sep 2013 | 29036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cartofi mici
  • 1 ardel
  • 3 catei d usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita boia de ardei
  • 1 varf de lingurita chimion
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute.

Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardelul taiat fasii.

Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.

Se da la cuptor pana carnea e gata(in jur de 30 de minute). In timp ce se coace se amesteca o data sau de doua ori ca sa se rumeneasca pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa

ieri la 14:22

Desert fin de ciocolata reteta de mousse fin si gustos

ieri la 10:09

Reteta Zacusca de vinete, cum sa prepari zacusca traditionala, pas cu pas

pe 07.09 la 19:18

Cum sa pregatesti cel mai bun pui asiatic, reteta rapida si aromata pentru o cina perfecta

pe 06.09 la 19:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3008 puncte

bucatarasa

1100 puncte

- Andreea -

1010 puncte

vasimur

136 puncte

Lau

Lau 9

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor