Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 31 Mai 2019 | 2097 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"
 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • felii de coppa ( se poate folosi sunca, bacon, ceea ce doreste fiecare)
  • frunze de busuioc
  • cascaval delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti.

Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval.

Se inchide pieptul de pui cu scobitori si se pun intr-o tava pe hartie de copt, in cuptorul preincalzit.

Se intoarce dupa 20 minute si se lasa pana se rumeneste deasupra.

Se serveste cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca