Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare

de marcela1979 in Pui, 14 Feb 2014 | 843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru rulada:
  • 300 gr piept de pui
  • 30 gr caise uscate
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei
  • pentru sos:
  • 100 gr merisoare
  • 100 gr zahar
  • suc de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare:

Se pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se asezoneaza cu sare si piper si se infasoara in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute.Se scoate ,se pune in tigaie cu apa si ulei,se pune capacul si se pune pe foc,se lasa sa se inabuse.


Se face sosul:Se pun pe foc merisoarele si zaharul si zeama de lamaie si se fieb la foc mic pana ajung la consistenta gemului.


Cand rulada este gata se ia capacul si se rumeneste putin.Se serveste alaturi de sosul de merisoare.

 

TIPS-URI

1

Daca merisoarele sunt deshidratate se pun in apa la hidratat vreo 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.02.2014, 15:34

Cred ca mi-ar placea gustul!

deyutzky 1

14.02.2014, 15:56

cred ca e foarte buna!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pasare