Piept de pui cu dovlecei zi zuchinni

de nilgun in Pui, 3 Sep 2013 | 1893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 dovlecei
  • 1 zuchini
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • salvie
  • cimbru
  • menta
  • ienibahar
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecei zi zuchinni:

Pieptul de pui il punem la fiert cu tot cu os. Il lasam sa fiarba bine bine, dupa care luam bucatele mici de piept de pui de pe os.


Dovlceii si zuchinii ii curatam , o fasie da, una nu, de coaja. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au inmuiat ii scoatem cu o paleta sa se scuga apa in exces.


Intr-o tigaie teflonata, punem 2 catei de usturoi taiati bucatele, punem pieptul de pui cu condimentele care ne plac, apoi dovleceii si zuchinii si amestecam, lasam sa se mai faca, iar amestecam. Avand in vedere ca e gatit fara ulei, trebuie sa avem totusi grija sa nu se arda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecei zi zuchinni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

babi5 1

03.09.2013, 18:52

merisor 1

03.09.2013, 20:06

Buuun!

nilgun 1

03.09.2013, 21:04

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cus cus