Piept de pui cu legume

de diaconta in Pui, 15 Ian 2011 | 2965 vizualizari

 

...sau "mancare sanatoasa" vorba unui prieten de pe alt site.Mi se facuse pofta de broccoli, ocazie tocmai buna sa inaugurez setul de vase achizitionate pe galbenii adunati.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr broccoli
  • 200 gr ciuperci champignion
  • 3 morcovi
  • 50 gr unt
  • 100 gr telemea de vaca
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura amidon alimentar
  • lapte
  • ulei
  • sare,piper
  • marar

Cantitatile sunt orientative.Se pot pune si alte legume in functie de gustul fiecaruia.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume:

Pieptul de pui se taie felii ,se condimenteaza si se face pe gratar.


Morcovii se curata si se pun la fiert.Broccoli se desface buchetele si se opareste un clocot,dupa care se scoate si se pune cateva secunde in apa cu gheata pentru a-si pastra culoarea verde.Ciupercile se pun la prajit cu putin ulei,le-am lasat intregi pentru ca erau mai mititele.


Cand sunt prajite ciupercile se pune smantana,o lingura de amidon si putin lapte,pana se obtine un sos de consistenta dorita.Se adauga marar.


Intr-un vas de ceramica se aseaza legumele,pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile cu sos.Deasupra am pus bucatele de telemea.Se pun la cuptor 10 minute.


Daca doriti puteti sa mai adaugati smantana,dar zic sa nu exageram,altfel nu va mai fi o mancare tocmai sanatoasa.


Este absolut delicioasa.Si pentru ca imi era asa pofta de broccoli am mai facut o pasta de broccoli,dar asta urmeaza.....pana atunci va las sa savurati mancarica asta sanatoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bucataras Medi 1

22.01.2011, 20:22

offffffffffffffff..............................ce tarziu am ajuns

ancutaCH 1

15.05.2012, 19:12

super reteta .... ...a avut succes deplin la masa azi....mai ales ca nu suntem fani ai pieptului de pui si nici cu broccoli nu ne intalnim foarte des... ...ma bucur ca am gasit reteta ta si cu sigurnata am sa o repet...

diaconta 1

15.05.2012, 19:36

Ancuta,ma bucur tare mult ca v-a fost pe plac reteta mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de alune