Pui umplut "broscuta"

de LadyCrs in Pui, 20 Aug 2012 | 2522 vizualizari

 

Azi am petrecut o gramada de ore pentru ca mi s-a pus mie pata sa fac pui umplut...a iesit el un pui umplut cam turtit ( seamana cu o broscuta esuata mai degraba) dar fost bun. A fost prima oara cand l-am "dezbracat" de piele si mi-a luat o gramada de timp pentru ca habar nu am tehnica..dar cu chiu cu vai , mai cu ajutor de la mami am reusit ( sunt si incapatanata si vreau doar eu sa pun mana). A si am facut si atelier de croitorie in bucatarie...ca am cusut la el de l-a luat gaia :))))). Un lucru e sigur...este comestibil. :)) Nu stiam cata compozitie poate intra in acest mic puiut..si am aflat azi ca multa...deci mai puteam pune carne...dar data viitoare stiu acum .

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei mici verzi
  • un ardei capia
  • 3 cepe
  • 8 catei de usturoi
  • un pui
  • un borcan ciuperci
  • 4 ficatei
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • pentru umplutura am folosit doar pieptul de pui si aripioarele
  • 2 oua
  • un cartof fiert
  • pentru decor :
  • rosii ,
  • lamaie
  • pentru garnitura
  • cartofi la cuptor
  • 3 linguri smantana
  • ac si ata
  • o legatura de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut "broscuta":

Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.


Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut "broscuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

LadyCrs 1

21.08.2012, 11:46

Mulțumeeesc, va pup! :*

Sim0na 1

21.08.2012, 14:28

gaby_gabytza 1

21.08.2012, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor