Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia

de T I M E A in Pui, 30 Ian 2016 | 979 vizualizari

 

Daca vreti o mancare rapida pentru seara cand veniti acasa obositi de la lucru si vreti o mancare calda, usoara si gustoasa, aceasta reteta este exact ce va trebuie. 

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingura sos dulce de rosii sau ketchup
  • piper si sare dupa gust daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia:

Curatam si spalam legumele.


Ceapa si ardeiul le taiem felii si le calim intr-un wok in care am incins uleiul de masline.


Adaugam puiul taiat cubulete mici apoi dovlecelul la fel taiat cubulete mici.


Turnam 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa de tot.


Adaugam apoi sosul de soia, pudra de ghimbir, o lingura sos dulce de rosii, un pic de piper si daca mai e nevoie si un pic de sare si mai lasam pe foc 7-8 minute.


Eu am servit acest pui cu legume cu galuste din pesmet.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

T I M E A 1

30.01.2016, 21:24

Fetelor ma bucur ca va place si voua

mirela0911 1

31.01.2016, 11:53

Bun si sanatos!

Gicuta69 1

01.02.2016, 08:52

Arata tare bine! N-as refuza o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pipote si inimi de pui