Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia

de T I M E A in Pui, 30 Ian 2016 | 3078 vizualizari

 

Daca vreti o mancare rapida pentru seara cand veniti acasa obositi de la lucru si vreti o mancare calda, usoara si gustoasa, aceasta reteta este exact ce va trebuie. 

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingura sos dulce de rosii sau ketchup
  • piper si sare dupa gust daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa si ardeiul le taiem felii si le calim intr-un wok in care am incins uleiul de masline.

Adaugam puiul taiat cubulete mici apoi dovlecelul la fel taiat cubulete mici.

Turnam 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa de tot.

Adaugam apoi sosul de soia, pudra de ghimbir, o lingura sos dulce de rosii, un pic de piper si daca mai e nevoie si un pic de sare si mai lasam pe foc 7-8 minute.

Eu am servit acest pui cu legume cu galuste din pesmet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

T I M E A 1

30.01.2016, 21:24

Fetelor ma bucur ca va place si voua

mirela0911 1

31.01.2016, 11:53

Bun si sanatos!

Gicuta 1

01.02.2016, 08:52

Arata tare bine! N-as refuza o portie!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, la cuptor