Pui la gratar

de COSTEO in Pui, 16 Apr 2013 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 ardel gras rosu(verde)
  • pt bait:
  • 500 ml bere
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar:

Pulpele de pui se curata si se spala apoi le taiem in 2 si le crestam foarte bine.

Intre timp pregatim bait-ul din bere,cimbru,sare,piper,usturoi pisat,rozmarin si condimente granulate  si punem pulpele la bait timp de 8 ore la rece.

Dupa ce le-am scos din bait ,punem in crestaturi bucatele de usturoi si ardel gras, punem pulpele pe gratar

Intoarcem pulpele pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure