Piept de pui cu legume la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 17 Mai 2018 | 5903 vizualizari

 

O reteta usoara si satioasa pe care o fac cu drag pentru fetele mele.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 400 gr de ciuperci conserva
  • 200 gr de smantana
  • 100 gr cascaval
  • 1 lingura de faina
  • 100 gr de unt
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la cuptor:

Pentru inceput ceapa curatata si ardeiul le taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem untul la topit si calim legumele. Cand sunt gata, le punem intr-un vas de yena.

Pieptul de pui taiat cubulete il calim 10 minute in untul ramas de la legume si adaugam ciupercile bine stoarse cand este gata puiul. Compozitia o punem peste legume in vasul de yena.

Faina rumenita in putin unt o amestecam cu smantana si o repartizam peste pui. Deasupra punem felii de rosii si dam vasul la cuptor 15 minute. Scoatem vasul si presaram cascaval ras deasupra si mai lasam 10 minute pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu vreti sa caliti legumele si pieptul de pui, le puteti fierbe.

2

in loc de legume se pot folosi castraveti murati si gogosari, este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor, umplut cu legume, ciuperci si orez