Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie

de anca_rm in Pui, 24 Ian 2014 | 1533 vizualizari

 

Usor de facut , gustos si exotic

 

INGREDIENTE

  • -1 bucata piept pui
  • -4 clementine decojite
  • -0.5 kg ciupercute Champinion albe sau maro
  • -sare
  • -piper
  • -3 catei usturoi
  • -1 lingura ulei de floarea soarelui
  • Extra
  • -1 sfecla rosie mare
  • -2 linguri ulei masline
  • -2 linguri zeama de lamaie
  • -3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie:

Ciupercile le spalam si le taiem in bucati mai mari , daca sunt mici se pot lasa intregi .


Usturoiul il curatam si in zdrobim


Pieptul de pui il spalam in apa rece si il taiem fasii sau cubulete


Punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul si usturoiul ( atentie sa nu se arda usturoiul ), punem pieptul de pui taiat si clementinele fara coaja si taiate dupa cum doriti


Acoperim vasul cu un capac si lasam putin sa se inabuse. Asezonam cu sare si piper si punem ciupercutele .


Acoperim din nou si lasam asa pana cand se gatesc ( cam 10-15 minute ) .


Eu am servit cu salata de sfecla rosie :


Sfecla am curatat-o si am dat-o pe razatoarea mica , am pus usturoiul taiat julien , sare , ulei de masline si zeama de lamaie .


 

TIPS-URI

1

clementinele se pot inlocui cu portocale

2

se poate pune alturi cartofi, mamaliga ori orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mandarine, ciupercute si salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

24.01.2014, 14:37

arata grozav, desi recunosc ca nu am incercat niciodata sa combin cu fructe exotice

Micutza Luana 1

24.01.2014, 20:09

anca_rm 1

27.01.2014, 11:35

va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat