Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

de nico15 in Pui, 7 Noi 2010 | 4265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 gr de ananas din compot
  • 3 fructe de kiwi
  • 1 ceapa rosie,
  • 30 gr de zahar de ghimbir
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr de migdale
  • ulei de susan 2 linguri
  • sos de stridii 1 lingura
  • 2-3 linguri de sos de soia
  • 100 ml de suc de ananas
  • topping de ciocolata
  • 1 lingurita sos de ardei iute Vifon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda,

cand este aproape facut se adauga migdalele care se pun langa pieptul de pui si se adauga zaharul de ghimbir, sosul de stridii, toppingul de ciocolata, sosul de ardei iute iar dupa 5-7 minute se adauga sucul de ananas si se mai lasa 10 minute sa fiarba incetisor pana se-ngoasa sosul.

Se taie bucati de kiwi si se pun in mijlocul farfuriei, se pune pieptul de pui formand un cerc imprejurul fructelor de kiwi si se pun bucati de ananas imprejurul pieptului de pui ca in fotografii. Este o combinatie interesanta intre dulce, sarat, condimentar si amarui.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki