Pulpe de pui in crusta crocanta

de diaconta in Pui, 13 Feb 2011 | 4234 vizualizari

 

Le-a venit iar randul pulpelor...umplute,dar pentru ca-i totusi frig le-am pus si o crusta crocanta.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • pasta de branza Fricheso
  • carnat afumat
  • 3 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • 200 gr cascaval
  • condiment pentru pui
  • ulei
  • lapte
  • marar ,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta crocanta:

Pulpele le-am avut dezosate,asadar le-am batut putin ,le-am condimentat si le-am lasat la frigider pana a doua zi.


Se ung pulpele cu crema de branza si deasupra se pun bucatele de carnat afumat putin prajite si verdeata.Se ruleaza.


Ouale se bat si se amesteca cu putina faina alba.Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.


Pulpele se dau prin ou,apoi prin pesmet si iar prin ou.Se pun in tava si se presara cu cascavalul razuit.Eu am pus destul de mult cascaval,astfel pulpele vor avea la final o crusta crocanta.In tava punem bucatele de unt si putin ulei inainte de a aseza pulpele.


La final turnam putin lapte (1/2 cana) si le punem la cuptor aproximativ 30 de minute.


Au fost delicioase ,carnea moale la interior si crusta crocanta la exterior.




 

TIPS-URI

1

Cand batem carnea,o punem intr-o folie,evitam astfel ca aceasta sa se rupa si sa stropim peste tot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

diaconta 1

16.02.2011, 22:56

Mena scumpa dorinta ta e ordin pentru mine

papabundetot 1

11.07.2013, 19:47

reteta asta...o tin minte

diaconta 1

11.07.2013, 21:40

Dana,merita sa le incerci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor in lapte à la Jamie Oliver